Talentuno

 

Pénzügy – Logisztika – Ügyfélszolgálat – HR területeken keresel munkát?

Nálunk több területen is megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb pozíciót, ugyanis számos partnerünk keres egy vagy több idegen nyelven folyékonyan beszélő új kollégákat elsősorban budapesti, de vidéki kirendeltségeikbe is!

Itt van közülük három német nyelvet igénylő példa, amelyre nem szükséges különösebb szakmai tapasztalat, de remek ugródeszka lehet a későbbi karrierépítéshez.

 

German-English Speaking IT Customer Service Representative:

Nagyszerű kezdő pozíció azok számára, akik szeretnének bele látni a multinacionális cégek világába ,viszont nincs még munkatapasztalatuk ebben a szektorban. A felvett kollégák feladat főként az e-mailen és telefonon történő technikai segítségnyújtás a vállalat klienseinek, a felmerülő problémák kivizsgálása és megoldása vagy ezek eszkalálása a megfelelő helyre.

 

Accounts Payable Accountant – German speaking :

Pénzügyi végzettséggel rendelkező pályakezdők jelentkezését is várjuk erre a munkakörre, akik a jövőjüket a pénzügyi területen képzelik el. Az új munkatársak feladata főként a bejövő számlák könyvelése és a partnerekkel való kapcsolattartás lesz.

 

Order Management Specialist – German Speaking:

Ha rendelkezel már hasonló munkakörben vagy ügyfélszolgálaton szerzett tapasztalattal, akkor várjuk jelentkezésedet. A feladatod ebben a pozícióban a vállalat beszállítóival való kommunikáció és az ezzel kapcsolatos rendszeradminisztráció elvégzése, továbbá a felmerülő problémák megoldása és kommunikálása a megfelelő helyre.

 

Természetesen nem csak német nyelvtudással keresünk új munkatársakat partnereink számára, így ha felkeltettük az érdeklődésedet írj Nekünk e-mailt az orsolya.cseko@talentuno.com címre és mi segítünk Neked megfelelő munkakörben elhelyezkedni.