Általános Szerződési Feltételek

A hazakoltozok.hu egy olyan felületet kínál a felhasználóknak, amin hasznos információkat tudhatnak meg a külföldi életről, a hazaköltözésről, személyes külföldi és hazaköltözési tapasztalatokról és minden egyéb, a külföldi és magyarországi élettel kapcsolatos információkról és szolgáltatásokról.

A honlap böngészésével és használatával a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót. A felhasználó és a weboldal üzemeltetője nem kerülnek szerződéses kapcsolatba.

Tekintettel arra, hogy felületeinken promóciós tartalmak is megtalálhatóak, a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget harmadik fél által megadott tartalmak minőségéért, teljességéért, megbízhatóságáért. A weboldalon található bejegyzések, cikkek, leírások, információk nem tekinthető bármiféle tanácsadói szolgáltatásnak vagy tanácsnak. A tartalmakban szereplő javaslatokat, információkat mindenki saját felelősségére alkalmazza.

Hivatkozások, promóciós megjelenések külső szolgáltatókról; tartalmak, amelyeket a felhasználók vagy harmadik fél nyújtanak, nem tekintendők a weboldal üzemeltetőjétől származó, egy harmadik félre vagy harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó ajánlásnak.

A weboldal tartalma, szövegek, fotók, illusztrációk felhasználása, kizárólag a weboldal üzemeltetőjének engedélyével lehetséges.