Tóth Veronika 2016. nyarán költözött haza Londonból, Szolnokra. Olyan egyedülálló külföldi reflexterápiás módszereket vitt haza magával, amik rendkívül hatékony segítséget nyújtanak a babára váróknak és a hormonális problémákkal küzdőknek is. Először 2018. nyarán, 2 évvel a hazaköltözése után mesélt nekünk addigi élményeiről ebben a cikkben, most pedig új fejleményeit is megosztja velünk. Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

 
Mi történt velem az utóbbi időben?
 
Szerencsére rengeteg minden.
 
Lehetőségem nyílt Budapesten két Hagyományos Kínai orvoslás és Akkupunktúra témakörben tartott nagyszabású konferencián résztvenni, ahol megismerkedhettem a szakma nagy neveivel és a legújjabb kutatási eredményekkel. Szeptemberben felkértek, hogy Budapesten a Vega-fesztiválon Pulzus és Nyelv Diagnosztika alkalmazásával vizsgáljuk a látogatókat. Nagy érdeklődés volt a vizsgálatra és meglepő módon több szolnoki látogatóval is találkoztam.

Decemberben elindítottam a “Starholistic Öngyógyító Mozgásrendszer” tornát először két csoporttal hétfő este és szerda délelőtt, ami nagy érdeklődésnek örvend és nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik a résztvevőktől. Az egyik hölgy például, akinek mindig hideg a keze és a lába, írta nekem a második alkalom után: “a férjem este megmaszírozta a talpam és meglepődve mondta, hogy nem hideg a lábam, mint máskor szokott lenni”.

Egy másik vendégem az első alkalom után azt írta, hogy “Szia Vera. Nagyon köszönöm a tegnapi tornát, nagyon jól esett és én az elmúlt egy évben nem aludtam olyan jól, mint tegnap éjjel. Köszönöm”. A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy csoportot indítok, így január 18-tól hétfőn este 1/2 5-től és 6-tól lesz torna és szerdán délután 2-kor is.

Legnagyobb örömömre pedig március 23-án elindítom az első Reflexológia Tanfolyamomat, ahol 100 órában specifikusan az “angol” reflexológia alapjait fogom átadni a résztvevőknek. 

Én Angliában tanultam a reflexológia egy speciális irányzatát, ahol nagy hangsúlyt fektettek a gyakorlat-orientált képzésekre, az anatómiai ismeretekre. A tanfolyam alatt megtanultam a kezelés alapelveit és gyakorlatát biztonsággal alkalmazni, majd fél év praktizálás után volt lehetőségem szakosodni Meddőségi és Nyirok reflexológiára is.

A most induló képzésemen minden megszerzett tudásomat és tapasztalatomat átadom egy erősen gyakorlat orientált tanfolyam keretében. A végzett hallgatók olyan tudással gazdagodnak majd, amellyel elkezdhetnek bátran és nyugodt szívvel praktizálni.

Manapság nagyon sok cég hirdet 2 napos vagy egy hetes gyorstalpaló tanfolyamokat, sajnos ezeken a képzéseken nem lehet biztonságos tudást és megfelelő gyakorlatot megszerezni, a 100 órás képzés elvégzése minimum szükséges ahhoz, hogy valaki biztonsággal el tudjon kezdeni praktizálni.

Mindenkinek ajánlom a képzést, aki szeretne családtagjainak segíteni vagy már más területen a kiegészítő (Complementary) terápiában dolgozik és szeretné tevékenységi körét bővíteni. Az alapoktól fogunk indulni mind anatómia mind pedig reflexológia területén. Sok szeretettel várok minden érdeklődőt!

A képzés mellett további terveim is vannak. Március elején megyek Budapestre Mesterképzésre, ahol a Kínai Hagyományos Orvoslásban megszerzett eddigi ismereteimet bővíthetem. Jövő év elején tervezem elindítani a kifejezett reflexológusoknak kialakított Mesterképzést, ahol specifikusan a Meddőségi reflexológiát és a Nyirok reflexológiát fogom oktatni.

Továbbra is szeretnék iskolákban a gyerekeknek felvilágosító napokat tartani, hogy olyan tévhiteket oszlathassunk el és problémákat beszélhessünk meg, amik a jövőben segítik őket, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessenek. Már kaptam is egy felkérést, aminek keretében a kunhegyesi egészségnapokon fogok előadást tartani gyermekeknek. Mindemellett pedig szeretnék helyi lapokban egészségmegőrzés, egészségjavítás témakörben cikkeket publikálni, ennek kapcsán az első cikkem márciusban fog megjelenni.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várok.

 

Tóth Veronika

weboldal: veronikabalance.hu

Facebook: Veronika Balance