HAZAKÖLTÖZÉS TANÁCSADÁS

Jól jönne egy megbízható információforrás a hazaköltözés előtti és utáni sok nyomtatvány, ügyintézés, támogatások igénylése kapcsán?

Kérdéseid vannak, a „mit-hol-hogyan-mikor-milyen nyomtatvány kell hozzá” stb. ügyintézéssel kapcsolatban?

Szeretnéd tudni, hogy Neked milyen támogatási formák járhatnak, mit tegyél, hogy a lehető legjobban járj anyagilag?

Munkanélkülit igényelnél, de nem tudod, hogy hogyan is indulj el és mire figyelj az igénylésnél, hogy maximálisan ki tudd használni az adható lehetőségeket?

Gyermek(ek) van(nak) a családban és segítene, ha tudnád, hogy milyen összegű családtámogatásokra számíthatsz, mit hol kell igényelni és mi kell hozzá?

Ne ess kétségbe, Neked is segítünk kiigazodni a rengetegben, angliai, németországi, ausztriai és más külföldi országokból való hazaköltözés esetén is!

Kérd a HazaKöltözési Tanácsadásunkat a hello@hazakoltozok.hu e-mail címen vagy a +44 75 536 96850 telefonszámon és örömmel segítünk!

Az egyénre szabott, telefonos vagy online – Skype – HazaKöltözési Tanácsadás díja £50 vagy annak megfelelő euró/forint/dollár összeg. 

„Erika nagyon kedves, gyors és segítőkész! Szinte azonnal állt rendelkezésemre és időt, erőt nem számítva segített tisztán látni a bürökrácia erdelyében. Hasznos és gyakorlatias tanácsokat kaptam, lépésről-lépésre lebontott irányítással. Minden kérdésemre, még a nagyon összetettekre is, kedvesen és türelmesen válaszolt. Valóban éreztem, hogy nem csak szolgáltatás, hanem őszinte segítőkész szándék és egy fantasztikus, jószívű ember áll mögötte. Plusz ötletekkel is ellálott, amik nagy segítségemre lesznek. Nagyon nagyon örülök, hogy Rá találtam!!!! Nagyon nagyon köszönök mindent! Lizzie”

 

„Mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani azt a részletes, lelkiismeretes és kedves tanácsadást, amit Erikától kaptam. Minek után babaváró időszakban vagyunk, könnyen meg lehet zavarodni az információktól, amiket túl sok helyen keresgélünk. A különösen rettegett formanyomtatványok terén sok köd felszállt a tanácsadáson. A gyes és gyed kérdése és a közben hazaköltözéssel összefonódó aggodalmak is kisimultak. Igen, el lehet indulni és van megoldás mindenre. Hívjátok Erikát bátran, rengeteg időt és energiát spórol az alapos és pontos tudás. Egy Bátrabban Tervező Honfitársatok: P.”

„Erika hihetetlenül kedves, segítőkész és türelmes tanácsadó. Már kezdtem úgy érezni, hogy elveszek az információk és ügyintézés tengerében, amikor rátaláltam az Interneten keresztül. A konzultáció alatt nagyon sokat jegyzeteltem és rengeteg hasznos tanácsot kaptam a hazaköltözéssel kapcsolatos ügyintézésekről. Erika nagyon otthonosan mozog mind a magyar, mind az angliai jogszabályok terén, minden összegyűjtött kérdésemre megkaptam a részletes választ. Ha szükséged van segítségre papírmunkához vagy éppen jobban át szeretnéd látni a helyzetet magánvállalkozóként? Erikát bizalommal ajánlom mindenkinek! Andrea”

„A sok pozitív visszajelzést olvasva mi is kértük Erika segítségét a hazaköltözésünk megkönnyítésében és nagyon nagyon örülünk, hogy igénybevettük a tanácsadást!!! Tényleg mindent részletesen, lépésről lépésre elmond, ha kell, akár többször is. 🙂 Több olyan dologra is felhívta a figyelmünket, amik konkrétan anyagi pluszt jelentenek nekünk! És nagyon kedvesen felajánlotta, hogy ha időközben esetleg még felmerül valami, akkor is nyugodtan kereshetjük. Jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek! Eszter”

„Hazaköltözés előtt állunk és elkezdtük magunk intézni a papírmunkát, de akadályokba ütköztünk, így inkább kértük Erika segítségét. Részletesen elmondott mindent, lépésről lépésre minden intéznivalót és mivel 2 kicsi gyermekünk van, ezért minden lehetséges igénybevehető támogatást is alaposan átbeszéltünk vele, amit otthon kaphatunk a gyerekek után. Volt olyan lehetőség, amiről nem is tudtunk, hogy nekünk járna. Nagyon nagyon hálásak vagyunk neki, csakis ajánlani tudjuk minden hazaköltözőnek! Zoltán”

„Kedves hazaköltöző társaim! Nemrég fejeztük be a konzultációt Erikával és megmondom őszintén, hogy nagyon ajánlom mindenkinek, hogy tájékozódjon mielőtt belevág a papírmunkába és az ügyintézésbe, mert komoly összegek múlhatnak akár egy-egy információn is! Nekem nagyon megérte az a pár tíz font a konzultációra, már most látom, hogy sokszorosan megtérül! Keressétek Erikát bizalommal!”

„Erika, nagyon köszönöm a sok hasznos információt és tanácsot mind a magam mind pedig a párom részéről. Ha belegondolok, hogy mennyi időmbe, energiámba telt volna ezeket mind összeszedni…Sok helyről próbáltam már megbízható infókat gyűjteni, de valahogy nem igazán jártam sikerrel, ezért is fordultam végül Hozzád. Köszönök mindent! Anna”

„Nagyon örülök, hogy igénybevettem a tanácsadást, mert sok elintéznivalót illetően megnyugodtam, hogy mire számítsak, mire figyeljek, hogy időben le tudjuk rendezni a papírmunkát. Nekünk a TAJ, a munkanélküli és a gyed volt a legfontosabb, hogy hogy járunk a legjobban anyagilag, mert azt sem tudtuk merre induljunk. Az egész család ügyeit részletesen átbeszéltük, nekünk nagyon megérte, szívből ajánlom mindenkinek, keressétek Erikát bizalommal, segít eligazodni, hogy minden rendben menjen! Eszter”

„Mi is hazaköltözés előtt vagyunk és szerettem volna előre tervezni, tisztán látni a teendők, papírmunka kapcsán és végre megbízható információkhoz jutni, mert mindenhol más és más infókat olvas az ember. Van egy gyermekünk és az Ő papírjainak a gördülékeny ügyintézése is fontos volt, Erika segített az otthon járó családtámogatások kapcsán is, pontosan kiszámoltuk a nekünk járó összegeket, hogy mire számíthatunk, hogyan járunk jobban. Minden kérdésre részletesen válaszolt és sok hasznos tanáccsal látott el, alig győztem jegyzetelni. 🙂 Nagyon hálásak vagyunk neki! 🙂 Laura”

„Családommal 2019. augusztusában költöztünk haza Angliából Magyarországra és nem is tudom Erika segítsége nélkül, hogyan ment volna. Erikával már 2019. májusa környékén felvettem a kapcsolatot és elmondta lépésről lépésre, hogy mik lesznek az angliai és majd a magyarországi tennivalók. De nemcsak a költözés előtt, hanem már Magyarországon is rengeteget segített. elmondta, melyik szervhez kell menni, hol bánnak kedvesebben az emberrel, miket mondjak, milyen papírok kellenek. Enélkül a tanácsadás és segítség nélkül szerintem még most is a NAV és az OEP papírjait töltögetném. Szonja”