HAZAKÖLTÖZÉS TANÁCSADÁS

Jól jönne egy kis segítség a hazaköltözés előtti és utáni sok nyomtatvány, teendő, ügyintézés közepette?

Kérdéseid vannak, a “mit-hol-hogyan-mikor-milyen nyomtatvány kell hozzá” stb. ügyintézéssel kapcsolatban?

Ne ess kétségbe, Neked is segítünk kiigazodni a rengetegben, angliai, németországi, ausztriai és más külföldi országokból való hazaköltözés esetén is!

Kérd a HazaKöltözési Tanácsadásunkat a hello@hazakoltozok.hu e-mail címen vagy a +44 75 536 96850 telefonszámon és örömmel segítünk!

Az egyénre szabott, telefonos vagy online – Skype – HazaKöltözési Tanácsadás díja £40 vagy annak megfelelő euró/forint/dollár összeg. 

“Erika nagyon kedves, gyors és segítőkész! Szinte azonnal állt rendelkezésemre és időt, erőt nem számítva segített tisztán látni a bürökrácia erdelyében. Hasznos és gyakorlatias tanácsokat kaptam, lépésről-lépésre lebontott irányítással. Minden kérdésemre, még a nagyon összetettekre is, kedvesen és türelmesen válaszolt. Valóban éreztem, hogy nem csak szolgáltatás, hanem őszinte segítőkész szándék és egy fantasztikus, jószívű ember áll mögötte. Plusz ötletekkel is ellálott, amik nagy segítségemre lesznek. Nagyon nagyon örülök, hogy Rá találtam!!!! Nagyon nagyon köszönök mindent! Lizzie”

 “Mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani azt a részletes, lelkiismeretes és kedves tanácsadást, amit Erikától kaptam. Minek után babaváró időszakban vagyunk, könnyen meg lehet zavarodni az információktól, amiket túl sok helyen keresgélünk. A különösen rettegett formanyomtatványok terén sok köd felszállt a tanácsadáson. A gyes és gyed kérdése és a közben hazaköltözéssel összefonódó aggodalmak is kisimultak. Igen, el lehet indulni és van megoldás mindenre. Hívjátok Erikát bátran, rengeteg időt és energiát spórol az alapos és pontos tudás. Egy Bátrabban Tervező Honfitársatok: P.”

“Erika hihetetlenül kedves, segítőkész és türelmes tanácsadó. Már kezdtem úgy érezni, hogy elveszek az információk és ügyintézés tengerében, amikor rátaláltam az Interneten keresztül. A konzultáció alatt nagyon sokat jegyzeteltem és rengeteg hasznos tanácsot kaptam a hazaköltözéssel kapcsolatos ügyintézésekről. Erika nagyon otthonosan mozog mind a magyar, mind az angliai jogszabályok terén, minden összegyűjtött kérdésemre megkaptam a részletes választ. Ha szükséged van segítségre papírmunkához vagy éppen jobban át szeretnéd látni a helyzetet magánvállalkozóként? Erikát bizalommal ajánlom mindenkinek! Andrea”

 “Családommal 2019. augusztusában költöztünk haza Angliából Magyarországra és nem is tudom Erika segítsége nélkül, hogyan ment volna. Erikával már 2019. májusa környékén felvettem a kapcsolatot és elmondta lépésről lépésre, hogy mik lesznek az angliai és majd a magyarországi tennivalók. De nemcsak a költözés előtt, hanem már Magyarországon is rengeteget segített. elmondta, melyik szervhez kell menni, hol bánnak kedvesebben az emberrel, miket mondjak, milyen papírok kellenek. Enélkül a tanácsadás és segítség nélkül szerintem még most is a NAV és az OEP papírjait töltögetném. Szonja”

Még több visszajelzés: HazaKöltöző Magyarok facebook oldal

 

Önéletrajz/Motivációs levél írás & fordítás hazaköltözőknek