Jól jönne egy kis segítség a hazaköltözés előtti és utáni sok nyomtatvány, teendő, ügyintézés közepette?

Kérdéseid vannak, a “mit-hol-hogyan-mikor-milyen nyomtatvány kell hozzá” stb. ügyintézéssel kapcsolatban?

Ne ess kétségbe, Neked is segítünk kiigazodni a rengetegben!

Kérd a HazaKöltözési Tanácsadásunkat a hello@hazakoltozok.hu e-mail címen és örömmel segítünk!

Az egyénre szabott, telefonos vagy online – Skype – HazaKöltözési Tanácsadás díja £40 vagy annak megfelelő euró/forint összeg.

 “Családommal 2019. augusztusában költöztünk haza Angliából Magyarországra és nem is tudom Erika segítsége nélkül, hogyan ment volna. Erikával már 2019. májusa környékén felvettem a kapcsolatot és elmondta lépésről lépésre, hogy mik lesznek az angliai és majd a magyarországi tennivalók. De nemcsak a költözés előtt, hanem már Magyarországon is rengeteget segített. elmondta, melyik szervhez kell menni, hol bánnak kedvesebben az emberrel, miket mondjak, milyen papírok kellenek. Enélkül a tanácsadás és segítség nélkül szerintem még most is a NAV és az OEP papírjait töltögetném. Szonja”

“Mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani azt a részletes, lelkiismeretes és kedves tanácsadást, amit Erikától kaptam. Minek után babaváró időszakban vagyunk, könnyen meg lehet zavarodni az információktól, amiket túl sok helyen keresgélünk. A különösen rettegett formanyomtatványok terén sok köd felszállt a tanácsadáson. A gyes és gyed kérdése és a közben hazaköltözéssel összefonódó aggodalmak is kisimultak. Igen, el lehet indulni és van megoldás mindenre. Hívjátok Erikát bátran, rengeteg időt és energiát spórol az alapos és pontos tudás. Egy Bátrabban Tervező Honfitársatok: P.”

“Erika hihetetlenul kedves,  segítőkész és türelmes tanácsadó. Már kezdtem úgy érezni, hogy elveszek az információk és ügyintézés tengerében, amikor rátaláltam az Interneten keresztül. A konzultáció alatt nagyon sokat jegyzeteltem és rengeteg hasznos tanácsot kaptam a hazaköltözéssel kapcsolatos ügyintézésekről. Erika nagyon otthonosan mozog mind a magyar, mind az angliai jogszabályok terén, minden összegyűjtött kérdésemre megkaptam a részletes választ. Ha szükséged van segítségre papírmunkához vagy éppen jobban át szeretnéd látni a helyzetet magánvállalkozóként? Erikát bizalommal ajánlom mindenkinek! Andrea”

Még több visszajelzés: HazaKöltöző Magyarok

 

Önéletrajz/Motivációs levél írás & fordítás hazaköltözőknek