Ingatlan rovatunkban állandó Home Staging szakértőnk, Balatoni Ildikó tanácsait olvashatjátok minden olyan fontos kérdéssel kapcsolatban, ami egy lakáseladással vagy vétellel kapcsolatban felmerülhet. Ildikó egy cikksorozat keretein belül mutatja be, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni annak érdekében, hogy minél többet tudjunk kihozni ingatlanunkból akár itthon, akár külföldön vagyunk. Fogadjátok sok szeretettel Ildikó bemutatkozását.

 

Kedves Hazaköltöző,

Hazaköltözéskor bizonyára az egyik legfontosabb kérdés Számodra az, hogy hol és milyen ingatlan lesz az otthonod Magyarországon.

  • Ha megvan a régi lakásod, akkor oda költözz-e vissza vagy új lakást keress?
  • Ha új lakást szeretnél, akkor azt béreld vagy megvásárold?
  • Ha volt külföldön lakásod, azt eladd vagy bérbe add?

Ha Benned is számtalan kérdés és kétely merül fel a lakhatással kapcsolatban, amire választ keresel, akkor ezen az oldalon jó helyen jársz!

Itt tanácsokat, javaslatokat találsz arra, hogy mi mindenre figyelj, ha eladod és/vagy vásárolsz/bérelsz ingatlant.

Körbejárom a lakáskérdést eladói szemszögből, megmutatom hogyan tudsz lényegesen többet kihozni az lakásodból egy esetleges eladás alkalmával – akár külföldön, akár Magyarországon – és azt is, hogy mire figyelj, ha minél gyorsabban szeretnél túl lenni az eladáson.

Vevőként pedig olyan kérdésekre világítok rá, amitől felkészült és tudatos leszel, így a legjobb vásárlási döntést fogod majd meghozni. Ha pedig bérelni szeretnél, tudni fogod, mit tegyél a biztonságos lakásbérlés érdekében.

Balatoni Ildikó vagyok, home staging tanácsadó és abban fogok segíteni Neked, hogy mind az eladói, mind a vevői/bérlői oldalon elégedett legyél a Téged érintő ingatlan ügyletek után. Elégedett pedig akkor leszel, ha eladóként a lakásod rendezetté, jó állapotúvá és vonzóvá teszed, vevőként pedig pontosan tudod, mire érdemes odafigyelni az ingatlanvásárlás előtt.

Ha szeretnél ízelítőt kapni a lakásfelkészítésről, töltsd le ezt az ingyenes e-bookot, amiben 9+1 tippet találsz a lakás és környezete frissé, gondozottá és ápolttá tételéhez.

A cikksorozat következő részében erről és még sok egyéb érdekességről fogok beszélni. Addig is az alábbi elérhetőségeken örömmel várom a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseket a lakásfelkészítés témájában.

 

Weboldal: marsala.hu

Facebook oldal: Marsala Home Staging

Facebook csoport: Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek ötletek

 

 

 

 

Balatoni Ildikó

Home staging tanácsadó